top of page

Sport en Wandelhappening op zondag 21 APRIL 2024Beste collega’s

Het is al enige tijd geleden dat we met velen samen waren op een basketbalmatch om onze support uit te schreeuwen voor kinderen met kanker, en hen aan te moedigen meer te bewegen.

Tijd voor meer.

We nodigen u graag uit op de Sport en Wandelhappening op zondag 21 APRIL 2024, tussen 10 en 14 uur, universitair sportcentrum Leuven. Dit wordt georganiseerd door One Team against Cancer in samenwerking met de dienst kinderoncologie UZ Leuven.

 

Voor alle sympathisanten voorzien we een wandeling van 5 km, live muziek (ex-student LO: Snakes in exile), en heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Exclusief voor de patiënten en hun broers en zussen onder de 18, zijn er tegelijkertijd sportinitiaties begeleid door bekende topsporters, om de kinderen enthousiast te maken voor beweging (dit jaar: basketbal, hockey, dans, circus).

 

Ben je benieuwd welke BV’s er zullen aanwezig zijn om de kinderen een extra boost te geven, volg ons dan op facebook of instagram @oneteamagainstcancer.

 

De opbrengst van het event gaat integraal naar Kinderkankerfonds Leuven om onderzoek en projecten omtrent beweging bij kinderkanker op te zetten.

We hopen jullie opnieuw in groten getale te mogen verwelkomen.

 

Inschrijven is vereist (of de logistiek en catering loopt in het honderd) en kan je doen via deze link: https://forms.gle/1b7AhZxUfXdXDPhR7

 

Wij kijken er alvast enorm naar uit,

 

Sabine 

Voor One Team against Cancer


Recente blogposts

Alles weergeven

Twee vacatures : Keerbergen en Wijgmaal

VACATURE VOOR KINE KEERBERGEN Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde gedeconventioneerde vierde collega om ons team te versterken • Aanbod: deeltijds of voltijdse job • Uren en dagen vrij te bepalen •

Comments


bottom of page